Politerno > Україна і світ > Данілов каже, що людини, яка керує телемарафоном, не існує, мовляв, ніхто журналістів не редагує

Данілов каже, що людини, яка керує телемарафоном, не існує, мовляв, ніхто журналістів не редагує

  • 10 Серпня, 2023
  • 689 Переглядів
  • 0

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що під час війни дуже небезпечно займатися політичними процесами на телеканалах.

Про це він заявив в інтерв’ю УП.

За словами Данілова, свобода слова в Україні є і під час війни: “Ви сьогодні будь-яку думку можете прочитати, тому що інформаційні інструменти, які є в сучасному світі, закрити неможливо. Їх на сьогоднішній день є величезна кількість”.

Відповідаючи на питання, для чого зараз продовжує існувати єдиний телемарафон він сказав: “Для інформування населення про той стан справ, який у нас є на сьогоднішній день у країні. Усі провідні канали знаходяться в телемарафоні. Усі без винятку. Ніхто їх не редагує, що їм треба робити, кого вони запрошують, хто є гостями у них”.

На зауваження інтерв’юера, що депутати опозиційних сил скаржаться, що не мають доступу до єдиного телемарафону, щоб озвучувати свою позицію, Данілов пояснив: “У депутатів опозиційних сил є телеканал “Рада”. Це – телеканал тієї інституції, в якій вони працюють. Нехай ідуть і відстоюють там своє бажання бути присутніми”.

“Людини, яка керує телемарафоном, в цій країні не існує. Журналісти запрошують собі тих гостей, яких вважають за необхідне. … Я ж вам пояснив, що у нас – війна. Може, хтось забув. Може, хтось забув, який у нас вплив (олігархічних медіа. – Ред.) був до цього часу, і що це – дуже небезпечно?

З урахуванням того, що частина каналів є в олігархів у руках, будуть переважати їхні власні внутрішні амбіції над державними інтересами. А це – дуже небезпечно під час війни. Щойно закінчиться війна – все повернеться на круги своя і кожен буде робити все, що завгодно. Нам дуже небезпечно зараз займатися політичними процесами на телеканалах”, – підсумував секретар РНБО.

Нагадаємо, ЗМІ з’ясували, як ціна військового екіпірування для Міноборони у 2022 році збільшилася в три рази під час доставки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE