Politerno > Україна і світ > Столиця РФ налякана через навчальні польоти аероклубу, у “Москва-Сіті” екстрена евакуація

Столиця РФ налякана через навчальні польоти аероклубу, у “Москва-Сіті” екстрена евакуація

  • 18 Серпня, 2023
  • 323 Переглядів
  • 0

З ділового центру “Москва-сіті” евакуювали 2000 осіб після повідомлення про нібито загрозу атаки БПЛА. Також евакуюють людей з ТЦ “ВТБ Арена Плаза”.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання РИА Новости.

Повідомляється, що в обід в адміністрацію веж В і С “Москва-сіті” надійшов дзвінок про загрозу прильоту дрона-камікадзе. 

З першої висотки вивели близько 2000 осіб. Повідомляють, що рішення про евакуацію другої вежі поки не ухвалено.

Пізніше в екстрених службах заявили, що інформація про безпілотник, не підтвердилася, жодних надзвичайних ситуацій не зареєстровано.

Зазначається, що про загрозу повідомили нібито телефонні терористи після публікації в Telegram-каналах відео з “роєм безпілотників над Серпуховом”.

Водночас російське видання “Подъем” повідомляє, що люди злякалися і сплутали з безпілотниками літаки Серпуховського аероклубу − удень 18 серпня п’ять Як-52 летіли з Серпухова до міста Володимира.

“У нас стандартні навчальні польоти. Вони з року в рік, ось уже 86 років ми літаємо тут кожні п’ятницю, суботу та неділю. Зранку летіли спортивні літаки групою, вони полетіли на показові виступи до Володимира. Це не безпілотники, це наші хлопці, вони полетіли групою виступати на День міста, п’ять літаків було. Усе погоджено, усе законно”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше в Telegram-каналах з’явилася інформація про евакуацію людей також із торгового центру “ВТБ Арена Плаза” − на цей раз нібито через мінування.

Нагадаємо, посадовиці Дніпровської райдержадміністрації Києва Ользі Дроздовій повідомили про підозрув розтраті 300 тисяч держкоштів на облаштуванні укриття.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE