Politerno > Україна і світ > Столичній чиновниці, яка закуповувала коштовні овочерізки для укриттів, оголосили підозру

Столичній чиновниці, яка закуповувала коштовні овочерізки для укриттів, оголосили підозру

  • 18 Серпня, 2023
  • 479 Переглядів
  • 0

Посадовиці Дніпровської райдержадміністрації Києва Ользі Дроздовій повідомили про підозрув розтраті 300 тисяч держкоштів на облаштуванні укриття.

Про це повідомляють Київська міська прокуратура, та столична поліція.

“За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури та ювенальних прокурорів повідомлено про підозру начальниці відділу Управління освіти Дніпровської РДА в розтраті коштів при закупівлі обладнання для обробки продуктів харчування”, – йдеться у повідомленні.

Фігурантка – це начальниця одного з відділів Дніпровського районної державної адміністрації, 1965 року народження.

За даними ЗМІ, йдеться про Ольгу Дроздову.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що посадовиця уклала договір на закупівлю овочерізок за завищеною ціною, які призначались для використання у закладах громадського харчування в укриттях. Таким чином жінка здійснила розтрату бюджетних коштів у розмірі 300 тисяч гривень.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, зазначають у прокуратурі.

У червні стало відомо, що за процесуального керівництва Київської міської прокуратури слідче управління столичної поліції веде досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Воно стусується фактів можливої розтрати коштів службовими особами управлінь освіти районних у місті Києві державних адміністрацій та службової недбалості службових осіб Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА при проведенні публічних закупівель для укриттів.

Нагадаємо, 17 серпня був скоєний замах на вбивство виконувача обовʼязків заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE