Politerno > Україна і світ > Заступник Резнікова, ексбізнес-партнер Єрмака Шарапов погрожує ЗМІ судами за викриття афери з куртками для ЗСУ, – ЦПК

Заступник Резнікова, ексбізнес-партнер Єрмака Шарапов погрожує ЗМІ судами за викриття афери з куртками для ЗСУ, – ЦПК

  • 25 Серпня, 2023
  • 584 Переглядів
  • 0

Міноборони, замість адекватної реакції щодо розкриття афери з куртками для ЗСУ, погрожує журналістам та активістам судами.

Про це повідомляється на офіційній фейсбук-сторінці Центру протидії корупції.

У повідомленні зазначається:

“Бачили “реакцію” Міноборони на викриту аферу з куртками для ЗСУ?

Замість адекватної реакції, внутрішнього розслідування, негайних відставок – погрози. Кажуть, що готують “позови до ЗМІ та осіб, які навмисно поширюють неправдиві відомості”.

Пишуть, що заступник Резнікова Шарапов “покроково роз’яснив членам комітету та іншим народним депутатам, яким чином було організовано процес закупівель, та надав для вивчення передбачені українським законодавством документи”.

Як ексбізнес-партнер Єрмака Шарапов “покроково розʼяснив” ми побачили. Фактично він публічно зганьбився, бо спробував всіх обманути, показавши куртки з іншої поставки.

А документи, які показав Шарапов, голова ТСК Железняк назвав підробкою, бо підписів і круглих печаток на турецьких інвойсах давно нема – все засвідчено QR-кодами.

Проте Міноборони погрожує ЗМІ не вперше. У січні у відповідь на матеріал про “яйця по 17” Міноборони звинувачувало журналіста Ніколова у поширенні неправдивих відомостей і погрожувало зверненням до СБУ.

Проте Держаудитслужба однозначно підтвердила: яйця по 17 грн Міноборони все-таки закуповувало. З куртками все також очевидно і однозначно”.

Нагадаємо, українські військові 25 серпня завдали удару по 126-й окремій гвардійській бригаді берегової оборони Чорноморського флоту РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE