Politerno > Україна і світ > У своєму кабінеті застрелився полковник СБУ Бакаєв, знайдено записку про тиск з боку керівництва – ЗМІ. ФОТО

У своєму кабінеті застрелився полковник СБУ Бакаєв, знайдено записку про тиск з боку керівництва – ЗМІ. ФОТО

  • 28 Серпня, 2023
  • 1660 Переглядів
  • 0

У Києві в своєму кабінеті знайшли мертвим полковника Служби безпеки України. Чоловіка знайшли вогнепальним пораненням голови.  

В СБУ підтвердили смерть свого співробітника.

“Обставини смерті співробітника СБУ досліджуються у рамках кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції України.

Служба безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого співробітника.

Спецслужба надає максимальне сприяння Нацполіції для повного, об’єктивного та неупередженого розслідування”, – зазначили в СБУ.

Також джерела УП в правоохоронних органах повідомили, що співробітника СБУ із вогнепальним пораненням голови знайшли у його кабінеті.  

Своєю чергою джерела в СБУ повідомили “Телеграфу«, що їхній офіцер убив себе в голову з табельного пістолета Макарова ще 25 серпня. За даними »Телеграфу” застрелився полковник Служби безпеки України Дмитро Бакаєв.

Поряд із тілом було знайдено передсмертну записку у вигляді рапорту, адресовану голові СБУ Василю Малюку. Загиблий Дмитро Бакаєв пояснив своє рішення тиском з боку керівництва. Воно, зокрема, нібито виявлялося у вигляді нестатутних взаємин.

Видання “Страна” опублікувала передсмертну записку Бакаєва.

У ній було зазначено, що у своїй смерті Бакаєв просить звинувачувати своє керівництво за упереджене ставлення та постійне приниження честі та гідності.

У пресслужбі СБУ пізніше прокоментували цю інформацію.

“Обставини смерті співробітника СБУ досліджуються у рамках кримінального провадження, яке розслідують слідчі Національної поліції.

Нагадаємо, Кабмін пропонує зміни до Єдиного реєстру осіб, які вчинили корупційні чи пов’язані з корупцією правопорушення, які дадуть можливість в деяких випадках не вносити в Реєстр особу, яка скоїла корупційне правопорушення. Крім того, буде можливість вносити дані про корупціонерів лише на певний термін, після завершення якого їх з реєстру будуть видаляти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE