Politerno > Україна і світ > Спецпризначенці ГУР висадилися в Криму, був бій із втратами

Спецпризначенці ГУР висадилися в Криму, був бій із втратами

  • 4 Жовтня, 2023
  • 409 Переглядів
  • 0

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило, що спецпризначенці десантувалися на території окупованого Криму й атакували ворога, а після виконанння завдання відійшли.

Про це повідомляє ГУР Міноборони України.

“Спецпризначенці “Стугни” та “Братства” у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження московським окупантам!

Крим буде українським! Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні ГУР.

ГУР показало відео, на якому видно, як катери підпливають до берега.

Коли відбулася висадка, ГУР не уточнює.

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі УП уточнив, що після виконання завдання, завдавши втрат ворогу, група спецпризначенців відійшла, хоча – теж із певними втратами. 

“Відбувся бій із російськими окупантами, є багато загиблих та поранених із особового складу загарбників. На жаль, є втрати серед українських захисників, які все ж не співмірні з російськими. 

Триває спецоперація, спрямована на деокупацію Криму.

Звертаємось до всіх мешканців півострова із закликом чекати та всіляко допомагати Силам оборони в поверненні українських територій”, – зазначив Юсов.

Нагадаємо, антикорупційні органи вже завершили розслідування за підозрою в отриманні хабара в сумі 2,7 млн доларів США колишнього голови Верховного Суду Всеволода Князєва, якого затримали на гарячому 15 травня цього року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE