Politerno > Україна і світ > Ударом по Грозі росіяни вбили родину військового, за яким були поминки

Ударом по Грозі росіяни вбили родину військового, за яким були поминки

  • 5 Жовтня, 2023
  • 381 Переглядів
  • 0

Під час ракетного удару по кафе в селі Гроза Харківської області загинули вдова та син військового, за яким був поминальний обід.

Про це повідомив прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Поминки були через перепоховання загиблого українського військового. До цього він був похований у Дніпрі, а родичі хотіли провести перепоховання в селі, звідки він родом. Поховання організовувала родина загиблого військового, а саме син і дружина. Син перепохованого теж був військовим. Син разом зі своєю дружиною і матір’ю були в кафе і загинули внаслідок влучання ракети”, — сказав Чубенко.

5 жовтня Росія обстріляла цивільний об’єкт у селі Гроза Куп’янського району Харківської області. Під удар потрапив магазин, в якому також розташовувалося кафе.

За даними голови МВС Ігоря Клименка, в кафе проходив поминальний обід і саме тому так багато жертв. Також міністр зазначив, що кафе є достатньо маленьким приміщенням і така точність влучання може свідчити про те, що удар навів хтось з місцевих мешканців. Попередньо, удар був нанесений ракетою “Іскандер”. Пізніше в прокуратурі уточнили, що в кафе відбувалися поминки по військовому. Загинуло 55 осіб.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE