Politerno > Україна і світ > У ЦАХАЛ заявили, що ліквідували міністра економіки ХАМАС

У ЦАХАЛ заявили, що ліквідували міністра економіки ХАМАС

  • 10 Жовтня, 2023
  • 499 Переглядів
  • 0

Офіційний представник армії оборони Ізраїлю, контр-адмірал Даніель Хагарі повідомив, що ізраїльська армія ліквідувала міністра економіки бойовиків ХАМАС Джавада Абу Шамалу.

Про це повідомляє Хагарі у Twitter (X).

“Сьогодні вночі (10 жовтня – ред.) літак ЦАХАЛу вбив Джавада Абу Шамалу, міністра економіки терористичної організації ХАМАС.

На посаді він керував фінансами організації та виділяв кошти на фінансування та управління тероризмом усередині та за межами Сектора Гази”, – зазначив Хагарі.

Також представник армії Ізраїлю заявив про ліквідацію “одного з високопоставлених членів політичного бюро терористичної організації ХАМАС, який обіймав посаду керівника відділу національних зв’язків організації”.

Йдеться, за його словами, про Закарію Абу Маамра – “голову міністерства національних відносин у політичному бюро терористичної організації ХАМАС у Секторі Гази”. 

Хагарі повідомив, що на своїй посаді Абу Маамр відповідав за “прийняття рішень у Газі, забезпечення внутрішніх відносин та координацію між організаціями Гази”.

Нагадаємо, Ігор Мурашов, який за тиждень до окупації Запорізької АЕС очолив станцію, а зараз знаходиться в Києві і призначений головним інженером ЗАЕС, має російське громадянство з 2014 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE