Politerno > Україна і світ > Приліт в Севастополі: ракета влучила по складах озброєння Чорноморського флоту РФ у Криму – росЗМІ

Приліт в Севастополі: ракета влучила по складах озброєння Чорноморського флоту РФ у Криму – росЗМІ

  • 19 Жовтня, 2023
  • 324 Переглядів
  • 0

Ввечері 18 жовтня ракета влучила по території складів озброєння Чорноморського флоту РФ в окупованому Криму.

Про це повідомляє ASTRA із посиланням на джерела.

“Ракета влучила по території складів озброєння ЧФ РФ унаслідок вечірньої ракетної атаки на Крим.

…Одна з ракет влучила на територію в/ч 63876 у районі селища Цукрова Голівка під Севастополем – там розташований склад озброєння Чорноморського флоту Росії. Територія військової частини пошкоджена, один військовослужбовець поранений”, – йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, під час ракетної атаки з будівель МВС Севастополя евакуювали понад 350 поліцейських.

Ввечері 18 жовтня анонімні Telegram-канали повідомили про вибух в районі селища Цукрова Головка біля Севастополя.

Видання Крим.Реалії повідомляло, що в районі вибуху розташовані як мінімум 4 склади з озброєнням, у тому числі ракетним, армії РФ.

Призначений Росією “губернатор” Севастополя прокоментував вибух так: “У районі Сухарної балки наш флот відбиває атаку повітряних цілей. Усі служби приведені в стан бойової готовності. У районі Цукрової головки – дим, рятувальники вже виїхали на місце. Інформація про пошкодження інфраструктури – уточнюється”.

За його словами, в районі Кара-Коби було збито ракету, бойова частина здетонувала на землі, в полі. Він стверджував, що ніхто не постраждав.

Нагадаємо, згідно із зведенням Генштабу ЗСУ за 19 жовтня, захисники відбили ворожі атаки на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямках.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE