Politerno > Україна і світ > Експрокурору, який відгуляв лакшері весілля, вручити повістку

Експрокурору, який відгуляв лакшері весілля, вручити повістку

  • 21 Жовтня, 2023
  • 1144 Переглядів
  • 0

Експрокурору Ростиславу Ільницькому, який на початку жовтня відсвяткував розкішне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою, вручили повістку.

Еспресо.Захід” повідомило, що повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання, з посиланням на власні джерела

“Представники Личаківсько-Залізничного об’єднаного районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не змогли знайти експрокурора за жодною з адрес, а тому залишили повістку в поштовій скриньці. Як повідомили джерела, повістку експрокурору Ростиславу Ільницькому залишили в поштовій скриньці за адресою проживання сьогодні, 20 жовтня”, – ідеться у повідомленні.

Документ, як повідомляє видання, “оформлювали у Личаківсько-Залізничному ОР ТЦК та СП”.

Упродовж 7 та 8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort неподалік Львова прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати святкували пишне весілля Ільницького та Москви. 

Святкування тривало два дні, на нього запросили сотні гостей, зіркового ведучого Григорія Решетника, та деяких зірок, зокрема Ольгу Полякову, Олександра Пономарьова, Дзідзьо.

У скільки обійшлось весілля, невідомо, оскільки ані з Ростиславом Ільницьким, ані з матір’ю молодої – відомою адвокатесою Богданою Москвою звʼязатися журналістам не вдалося. Імовірно, весілля коштувало недешево, адже лише двометровий торт, за попередніми оцінками кондитерів, коштував близько 100 тисяч грн.

На весіллі у перший день було більш ніж 300 гостей, тоді їх розважали співачка Ольга Полякова, співак Олександр Пономарьов, гурт “Дзвони сонця”, вів святкування ведучий з СТБ Григорій Решетник.

У другий день на захід запросили співака Дзідзьо, а гостей побільшало до 500. Пара була одягнена у вишиванки.

На весіллі помітили місцевих депутатів – Юрія Ломагу, Олексія Різника, колишнього посадовця МВС України у Львівській області Василя Телицю, працівника столичної прокуратури Святослава Мазурика (якого підозрюють у хабарництві на 100 тис. доларів).

Також був присутній експодатківець Сергій Мальков (його матір фігурує у справі про розкрадання комунального майна у Львові, а сам звільнений після розголосу покупки елітного авто Maserati).

Наречений – 31-річний Ростислав Ільницький, колишній прокурор. У 2019 році він був у Радехові заступником місцевого прокурора, планував стати головним прокурором Херсонської області, а кілька місяців тому Ільницький за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва. 

Наречена – 27-річна Роксолана Москва, колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. За даними видання, Роксолану звільнили із бюро у березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу. У вересні 2022 року Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді та стягнув на її користь 231 тисяч грн за вимушений прогул.

Однак зараз ДБР оскаржує це у Верховному суді і рішення апеляційної інстанції не набрало законної сили. Окрім того, наречена – донька відомої у Львові адвокатки та бізнеследі Богдани Москви та родичка колишньої дружини ексочільника ДБР Романа Труби.

ДБР прокоментувало скандальне та гучне весілля своєї колишньої працівниці Роксолани Москви у Львові. Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян зазначила, що не варто пов’язувати лакшері весілля з колишньою роботою молодят.

Співачка Ольга Полякова після розголосу про весілля в соцмережах зазначила, що перевіряти походження коштів замовників виступів мають державні органи, а не артисти.

Нагадаємо, шоумен Юрій Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про “п’яні вечірки” в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE