Politerno > Україна і світ > Захисники відбили 68 ворожих атак на семи напрямках – Генштаб

Захисники відбили 68 ворожих атак на семи напрямках – Генштаб

  • 21 Жовтня, 2023
  • 307 Переглядів
  • 0

ЗСУ продовжують відбивати ворожі атаки на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському та Запорізькому напрямках. На цих напрямках відбулось 68 бойових зіткнень. 20 жовтня окупанти відновили наступ у районі Авдіївки та незначно просунулися вперед.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

Крім того, ворог завдав 4 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснив 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках Росія нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 10 населених пунктів, серед них Старикове та Білопілля Сумської області; Гатище, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 10 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та Надії Луганської області. 

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили близько 10 атак ворога в районах Білогорівки Луганської області, Серебрянського лісу та Спірного Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили всі атаки противника в районах Васюківки та Андріївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах населених пунктів Авдіївка, Керамік, Степове, Тоненьке, Первомайське Донецької області. Тут наші захисники відбили близько 15 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки, Красногорівки та Побєди Донецької області. Тут Сили оборони відбили понад 20 атак ворога.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили всі атаки ворога в районах Пречистівки, Золотої Ниви, Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку українські воїни відбили атаку противника північніше Приютного Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах населених пунктів Бургунка, Миколаївка, Тягинка та Іванівка Херсонської області.

Нагадаємо, експрокурору Ростиславу Ільницькому, який на початку жовтня відсвяткував розкішне весілля з експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою, вручили повістку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE