Politerno > Україна і світ > Іранські бойовики завдали ударів по базах США в Сирії – Байден перервав виступ

Іранські бойовики завдали ударів по базах США в Сирії – Байден перервав виступ

  • 24 Жовтня, 2023
  • 694 Переглядів
  • 0

У Сирії атаковано три американські військові об’єкти – бази ат-Танф та аш-Шададі, а також нафтове родовище аль-Омар. Попередньо атака велася за допомогою безпілотників.

Про це повідомив телеканал Al Mayadeen.

На обстріл військових баз США відреагував глава Білого дому. Байден перервав свій виступ і вирушив до ситуаційного центру, оскільки, як він заявив, “є проблема, з якою потрібно розібратися”

Там президент США проведе зустріч із головою Об’єднаного комітету начальників штабів, міністром оборони та радником з національної безпеки.

Як пише Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, Проіранські бойовики в Сирії взяли на себе відповідальність і заявляють, що вони здійснили спільну атаку із застосуванням ракет і дронів по трьох великих військових базах США на сході Сирії.

За попередньою інформацією є жертви. 

Посиленні атаки на бази Сполучених штатів в Сирії та Іраку призвели до незначних руйнувань, але викликали нові побоювання, що війна Ізраїлю з ХАМАС може спровокувати більший конфлікт і втягнути США.

Нагадаємо, прокуратура Нью-Йорка подала позов про цивільну конфіскацію 106-метрової супер’яхти Amadea вартістю понад 300 мільйонів доларів, пов’язану з російським олігархом Сулейманом Керімовим.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE