Politerno > Україна і світ > Дружина заступника голови Нацполіції Тишлека має паспорт РФ — Bihus.Info

Дружина заступника голови Нацполіції Тишлека має паспорт РФ — Bihus.Info

  • 26 Жовтня, 2023
  • 535 Переглядів
  • 0

Дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо цього року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера очільника ростовського ОЗУ.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

Повідомляється, що родина дружини, Олександри Балакай, орієнтовно в нульових переїхала до Ростовської області РФ й отримала російське громадянство. При цьому російський паспорт самої Олександри лишався чинним станом на літо цього року.

Теща Тишлека, Марія Балакай, до повномасштабного вторгнення відвідувала Тишлеків в Україні. Влітку 2018 на неї була оформлена двокімнатна квартира в ЖК “Новопечерські Липки” в Києві.

Одразу після цього вона виписала довіреність на дочку, передавши право розпоряджатися нерухомістю їй та повернулася до Росії.

Водночас, переїхавши до столиці у 2019 році, Тишлек безкоштовно мешкав у квартирі на 140 кв.м. в елітному ЖК “Французький квартал” у центрі міста, яка належала Юрію Голику, більше відомому як ідеолог проекту “Велике будівництво”.

За даними Bihus.Info, наразі з квартири Голика Тишлек уже з’їхав. Натомість у вересні-жовтні цього року був неодноразово помічений в одному із елітних котеджних містечок під Києвом. Зокрема, у будинку на 300 кв.м., записаному на жінку на ім’я Наталья Нечепоренко (в документах звучить саме так – “Наталья”).

Також за даними джерел журналістів, навесні минулого року Тишлек виїжджав за кордон на автівці чоловіка Наталі Нечепоренко Віталія, а навесні цього року Нечепоренки  виписували на Тишлека довіреності. Через півроку після цього на Наталью і оформили будинок.

Повідомляється, що у Віталія Нечепоренка є частка, а саме 25% у ТОВ “Еліт лото”, де таку ж частку має Андріан Родін, він же Андрєй Іманалі, він же “Полузвєрь” – ростовський кримінальний авторитет, який має дуже давні і дуже складні стосунки з поліцією.

“Іманалі прославився на початку 00-х – як один із лідерів ростовського “ОПГ “Сельмаш”. Тоді його оголосили в розшук, спочатку федеральний, а потім і міжнародний, за підозрою у викраденні людей. Знайшли у Києві і видворили назад до Росії, де Іманалі таки засудили до 7 років ув’язнення”, – говориться в розслідуванні.

У текстовому коментарі Bihus.Info Тишлек заперечив інформацію журналістів та заявив, що “наразі орендує квартиру, в будинку проживав тимчасово, Нечепоренки – його близькі друзі, дружина має український паспорт, а у справи тещі він не втручається”.

Нагадаємо, понад 17 мільйонів гривень премій за 9 місяців 2023 року отримали мер Тернополя Сергій Надал, його заступники та посадові особи ТМР.

Також ми повідомляли, що президент Польщі Анджей Дуда після консультацій із політичними партіями, які пройшли до нового Сейму, заявив, що на пост прем’єр-міністра є два серйозних кандидати, і назвав дату першого засідання нового складу парламенту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE