Politerno > Україна і світ > Путін заявив, що на погроми у Дагестані повпливали Україна та “західні спецслужби”

Путін заявив, що на погроми у Дагестані повпливали Україна та “західні спецслужби”

  • 30 Жовтня, 2023
  • 492 Переглядів
  • 0
Путін - ОРДЛО

Президент країни-агресора Володимир Путін на нараді щодо ситуації у Дагестані заявив, що на антисемітські погроми у Махачкалі 29 жовтня вплинула Україна та “агентура західних спецслужб”.

Про це повідомляє ТАСС.

“Події у Махачкалі вчора ввечері інспіровані (навіяні – ред.) в тому числі через соціальні мережі. Не в останню чергу з території України руками агентури західних спецслужб”, – заявив російський диктатор.

Крім того, Путін звинуватив США у тому, що вони “не добиваючись успіхів на полі бою, намагаються послабити Росію зсередини”.

У неділю 29 жовтня в Махачкалі (Дагестан, РФ) учасники антисемітської акції увірвалися в аеропорт і намагалися проникнути в літак із Тель-Авіва, шукаючи євреїв, а росіян пропускали.

Канцелярія прем’єр-міністра і Міністерство закордонних справ Ізраїлю висловили сподівання, що російські правоохоронні органи забезпечать безпеку всіх ізраїльських громадян і євреїв.

Нагадаємо, американський журнал Time вийшов з фотографією Зеленського на обкладинці й статтею про його “боротьбу за міжнародну допомогу” та кометарями його помічників про те, що військові не хочуть воювати на фронті.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE