Politerno > Україна і світ > Окупанти вдарили по центру Херсона: загинула працівниця МВА, двоє поранених

Окупанти вдарили по центру Херсона: загинула працівниця МВА, двоє поранених

  • 1 Листопада, 2023
  • 293 Переглядів
  • 0

Росіяни зранку обстріляли центр Херсона – загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє людей дістали поранення.

Про це повідомили очільник Херсонської МВА Роман Мрочко та заступник керівника ОПУ Олексій Кулеба.

“Російські окупаційні війська атакують Херсон. Під обстрілом центральна частина міста”, – йдеться у повідомленні.

У МВА закликали не перебувати на відкритому просторі та прямувати в укриття.

Мрочко повідомив, що внаслідок ранкового обстрілу одна людина загинула та троє осіб дістали поранення, серед них є працівники МВА та Департаменту містобудування, архітектури та земельних ресурсів.

“Близько 9.00 ворог з тимчасово окупованого лівого берега вдарив по середмістю Херсона. Поцілив біля багатоповерхівок.

На момент атаки жінки і чоловіки перебували на вулиці. Троє з них – співробітники Херсонської міської військової адміністрації, Департаменту містобудування, архітектури та земельних ресурсів.

Поранена жінка у важкому стані. У неї травматична ампутація лівого передпліччя, поранення черевної порожнини. Один з чоловіків отримав легкі травми, інший ушпиталений у стані середньої тяжкості. Усім пораненим надається необхідна медична допомога.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблої”, – підкреслив Мрочко.

Заступник керівника ОПУ Олексій Кулеба уточнив, що загинула співробітниця міської військової адміністрації, ще двоє людей з Департаменту містобудування – поранені, одна з них у важкому стані. Постраждалим надається уся необхідна допомога.

Згодом Мрочко відредагував свій допис у Telegram. Внаслідок обстрілу дістали поранення двоє людей, одна загибла. Раніше повідомлялося про трьох поранених.

Пізніше Мрочко повідомив, що співробітниця МВА разом з колегою вийшла по воду. На момент ворожої атаки жінки були на вулиці. Ще один поранений співробітник МВА – чоловік.

Нагадаємо, Рахункова палата затвердила результати аудиту в Міноборони, який повністю підтвердив дані журналістського розслідування щодо суттєвого завищення цін на продукти харчування для військових.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE