Politerno > Україна і світ > “Військами з кабінетів не командують”: Хоренко жалкує, що не завершив спланованих операцій

“Військами з кабінетів не командують”: Хоренко жалкує, що не завершив спланованих операцій

  • 5 Листопада, 2023
  • 907 Переглядів
  • 0

Нещодавно звільнений з посади командувача ССО генерал Віктор Хоренко називає сенсом свого життя помсту ворогам України та шкодує лише про те, що не завершив спланованих операцій.

Про це йдеться у дописі на телеграм-каналі Сил спеціальних операцій ЗС України “7 тез бойового генерала Віктора Хоренка”.

Наведено такі тези Хоренка: 

1. Є багато непоганих керівників в кабінетах. Але військами з кабінетів не командують. Не командують без досвіду.

2. Щоб зрозуміти, як долати ворога – треба вбити принаймні одного особисто. Я вбив багатьох.

3. Основна моя мета – боротися з ворогами України. Я не знаю чи ви почуєте щось про мою боротьбу, адже я ніколи не робив цього показово. Та я боротимуся.

4. Я не публічний, в політику не граю. Сенс мого життя – помста ворогам України.

5. Головне для мене – бути чесним. Я завжди був чесним і відкритим перед своїми військовослужбовцями. Це основне – вміти висловлювати одне одному власну думку, вміти дослухатися.

6. Про що я можу жалкувати – так тільки про те, що я не завершив спланованих операцій, не підтримав тих, хто на мене сподівався. Та це залежить не від мене, хоча я не можу не відчувати відповідальності за своїх людей.

7. Важко будучи вожаком покидати свою зграю. Та вовк може полювати і наодинці. Головне, що завжди є на кого, ворогів у нас вистачає.

Нагадаємо, під стінами Тернопільської міської ради відбувалася уже четверта акція “ЗСУ в першу чергу”. Тернополяни вимагають збільшити витрати на армію.

Також ми повідомляли, що в Росії 1 листопада пройшли «невдалі випробування» міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 «Ярс», яка є основною у наземному компоненті стратегічних ядерних сил РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE