Politerno > Україна і світ > Зеленський спростував інформацію Гончаренка про вибори навесні, каже, “не на часі”

Зеленський спростував інформацію Гончаренка про вибори навесні, каже, “не на часі”

  • 6 Листопада, 2023
  • 465 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз не час готуватися до виборів, а слід сконцентруватися на боротьбі проти окупантів.  

Про це він заявив у традиційному відеозверненні.

“Усі ми розуміємо, що зараз воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально якось так легковажно та граючись, вкидати в суспільство тематику виборів.

Я очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об’єктивно є перед нашою державою зараз. Це стосується і цивільних органів влади і військових елементів держави і урядовців з Верховною Радою України і СБУ та інших правоохоронних органів”, – зазначив Зеленський.

Я вважаю, що зараз вибори не на часі. І якщо потрібно поставити крапку у тій чи іншій політичні суперечці й далі працювати у єдності. То в державі є структури здатні ставити крапки і давати суспільству усі необхідні відповіді, щоб не залишилося простору для конфліктів та чужої гри проти України”.   

Слід зазначити, що напередодні народний депутат від Європейської солідарності Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу «Еспресо» заявив, що Володимир Зеленський схвалив рішення щодо проведення президентських виборів 31 березня 2024 року.

«За моєю інформацією, Володимир Зеленський прийняв рішення провести президентські вибори в наступному році. Він дав доручення Офісу президента готуватись до виборів, які планують провести 31 березня 2024 року. Це начебто конституційний термін – остання неділя березня. Пояснити таке рішення суспільству вони збираються тим, що це начебто вимога західних партнерів. Зокрема, тим, що якщо не провести ці вибори, то Зеленський втрачає легітимність. Особливо на фоні того, що Путін (президент Росії Володимир Путін – ред.) в березні планує провести вибори», – повідомив Гончаренко.

За словами нардепа, західні партнери не вимагають від України проведення виборів під час війни.

Нагадаємо, у мережі показали перші фото знищеного на території заводу “Залив” у тимчасово окупованому Криму російського ракетоносія “Аскольд”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE