Politerno > Україна і світ > Екс-“слуга народу” та “агент” ГУР МО Шевченко підтримав Зеленського і розкритикував Залужного. ВІДЕО

Екс-“слуга народу” та “агент” ГУР МО Шевченко підтримав Зеленського і розкритикував Залужного. ВІДЕО

  • 14 Листопада, 2023
  • 593 Переглядів
  • 0

Нардеп Євген Шевченко, якого виключили зі “Слуги народу” за те, що їздив до Лукашенка, похвалив президента Володимира Зеленського за те, що він не погоджується із Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Про це він розповів в інтерв’ю політологу Вадиму Карасьову, передає Цензор.НЕТ.

“Правильно робить (президент, коли не погоджується із Залужним. – Ред.). Я згоден із президентом. Тому що президент реаліст. … Скажіть, 7 місяців піарити контрнаступ, а потім піти в лоб туди, де росіяни чекали нас. От прямо туди, саме на ці мінні поля та загородження, в цей бетон. Це геній полководницької думки? Це Суворов чи що? Досить робити нам месій та ідолів. Ми собі створюємо когось, а потім не хочемо навіть визнавати, що король – голий насправді. Хто змушував головнокомандувача бити в центр посиленої оборони, а не по флангах заходити. Де відволікаючі маневри? Ми ж думали, що він чудовий, геніальний полководець. Навіть я на своєму рівні військових знань, навіть я розумію, що це маячня все. А хто вигадав про літаки F-16, що вони все зроблять?” – сказав парламентар.

Раніше народний депутат від “Слуги народу” Євген Шевченко 20 квітня 2021 року провів у Мінську зустріч з Олександром Лукашенком, який захопив владу в Білорусі і заявив, що білоруського диктатора не просто поважають, а люблять в Україні.

Цей візит був засуджений в Україні, а вже 24 травня 2021 року Шевченка виключили з фракції “Слуга народу”.

Пізніше очільник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що Шевченко вів таємні переговори із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком на прохання українських спецслужб. За словами Буданова, ГУР МО користується зв’язками Шевченка.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва уночі 14 листопада обрав запобіжний захід нардепу Олександру Дубінському у вигляді тримання під вартою на 60 діб без альтернативи внесення застави, засідання проходило у закритому режимі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE