Politerno > Україна і світ > На Авдіївському напрямку оборона міцна, знищено більше 450 росіян – Тарнавський

На Авдіївському напрямку оборона міцна, знищено більше 450 росіян – Тарнавський

  • 18 Листопада, 2023
  • 279 Переглядів
  • 0

Командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський запевняє, що на Авдіївському напрямку сили оборони міцно тримають оборону.

Про це Тарнавський повідомив у Telegram.

“На таврійському напрямку ворог завдав 8 авіаударів, провів 51 бойове зіткнення та здійснив 974 артобстріли. Наші воїни стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку”, – йдеться у повідомленні.

За словами командувача, загальні втрати ворога на цьому напрямку склали 456 осіб. Один окупант здався у полон.

Також захитсники знищили 19 одиниць військової техніки. Зокрема, 1 танк, 3 ББМ, 2 артсистеми, 12 БпЛА, 1 одиницю спецтехніки. Ще 16 одиниць військової техніки ворога пошкоджено.

“Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку”, – зазначив командувач.

Днями джерела УП повідомили, що у міністерстві оборони розглядають можливість звільнення трьох командувачів ЗСУ. Серед них нібито розглядається генерал Тарнавський.

Нагадаємо, у Тернополі соціологічна служба Smartpoll проводить опитування перехожих щодо їхньої думки про міського голову Сергія Надала, його можливих конкурентів на місцевих виборах та вплив на рейтинг скандалів, які останнім часом розгорталися навколо мера.

Також ми повідомляли, що президент Володимир Зеленський звільнив Олександра Тарасовського з посади заступника голови Служби зовнішньої розвідки України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE