Politerno > Україна і світ > У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів поранено 5 людей, серед них 3-річна дитина

У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів поранено 5 людей, серед них 3-річна дитина

  • 19 Листопада, 2023
  • 337 Переглядів
  • 0

Внаслідок артилерійського обстрілу Херсона 19 листопада постраждали пʼятеро людей: 3-річна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram.

“Херсон знову під вогнем з боку російських окупаційних військ! У місті чути потужні вибухи. Бережіть себе! Подалі від вікон і пам’ятайте про правило двох стін”, – зазначив Мрочко.

Після цього Мрочко повідомив, що У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів поранена 6-річна дитина. Наразі їй надається медична допомога.

За його словами, по решті постраждалих інформація уточнюється.

За даними Херсонської облпрокуратури внаслідок влучання снарядів був пошкоджений багатоповерховий житловий будинок.

В МВС уточнили, що внаслідок артилерійського обстрілу Херсона постраждали пʼятеро людей: 3-річна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років.

“Всі з осколковими пораненнями. Лікарі надають необхідну допомогу. “Дитина з бабусею гуляли в дворі. Ворожа артилерія накрила їх біля підʼїзду”, – зазначили в МВС.

Нагадаємо, у Міністерстві оборони України провели внутрішній аудит через оголошення тендеру на обкладинки папок особової справи для військових ЗСУ з очікуваною вартістю в розмірі 351 гривня за одну одиницю товару.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE