Politerno > Україна і світ > Партнерка Татарова уже рік знімає житло у Словаччині і заробляє набагато більше за нього – ЗМІ

Партнерка Татарова уже рік знімає житло у Словаччині і заробляє набагато більше за нього – ЗМІ

  • 11 Грудня, 2023
  • 424 Переглядів
  • 0

Партнерка заступника голови Офісу президента Олега Татарова Тетяна винаймає житло у Словаччинні і офіційно заробляє у понад 10 разів більше за нього.  

Такі дані вказані у деларації Татарова за 2022 рік.

У 2023 році журналісти публікували розслідування, що Тетяна Татарова і Олег Татаров офіційно розлучені. Вони припускають, що це пов’язано із збереженням активів. Крім того, після “розлучення” зріс вплив його колишнього тестя. 

Згідно із декларацією, з 14 березня 2022 року партнерка Татарова орендує у Словаччині квартиру у 137 м.кв. Вказано, що там також проживають діти пари – Марія і Дмитро.

Офіційно Татаров отримав від ДУС 500 тис.грн зарплатні за 2022 рік, а Тетяна Татарова – 40 тисяч від Національної академії внутрішніх справ та 7 мільйонів доходу від підприємницької діяльності. 

Водночас, щодо збережень, то у Татарова понад 320 тисяч євро (в банку), 400 тисяч доларів (готівкою), 5,4 млн гривень (готівкою), а в Татарової – 5,1 млн грн та інші незнані активи. 

Крім того, Татаров вклав майже 9 мільйонів грн у будівництво 4 об’єктів нерухомого через ТОВ “Фінансова компанія “Житло-капітал”.

Згідно із декларацією Татарова у нього немає автомобіля, а от у його партнерки Mercedes-Benz 2019 року випуску за майже 2,5 млн грн. 

Також у власності Татарова земельні ділянкі у Київській області – 1840 м.кв у селі Соколівка Білоцерківського району і 954 м.кв у селі Лісники Обухівського району. 

Місцем проживання Татарова у Києві вказано квартиру 175,4 м.кв., яка належить його дітям Дмитру і Марії. Також у Татарова і його партнерки є по 2 машиномісця у столиці.

Зареєстровані Татаров, його партнерка та діти Дмитро і Марія у столичній квартирі сестри Татарова Олени площею 101,6 м.кв. 

Нагадаємо, блокада польськими перевізниками пункту пропуску “Ягодин – Дорогуськ” на українсько-польському кордоні завершилась.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE