Politerno > Україна і світ > Умєров хоче більшого сприяння місцевої влади у мобілізації та просить “ретельно ставитись до інформаційної гігієни”

Умєров хоче більшого сприяння місцевої влади у мобілізації та просить “ретельно ставитись до інформаційної гігієни”

  • 16 Грудня, 2023
  • 652 Переглядів
  • 0

Міністр оборони Рустем Умєров взяв участь у засідання Конгресу місцевих та регіональних влад та заявив, що очікує від влади на місцях більшого сприяння мобілізаційній роботі.

ПРо це повідомоляє Міноборони.

Зазначається, що Конгрес провели під головуванням президента та за участі голови Верховної Ради, премʼєр-міністра, голови ОП, членів уряду, депутатів, керівників ОВА, представників органів місцевого самоврядування.

“Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов’язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені.

Очікуємо від них (органів місцевого самоврядування – ред.) ще більшого сприяння мобілізаційній роботі.

Хочу додати про загрозу в інформаційному просторі: Ворог активно працює над дискредитацією України – назовні та всередині. Ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери. Прошу ретельно ставитись до інформаційної гігієни”, – зазначив Умєров.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму повідомляли про численні вибухи, так званий “губернатор” Севастополя Михайло Розважаєв та Міноборони РФ написали про роботу ППО по безпілотниках.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE