Politerno > Україна і світ > “Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна”: Безугла йде зі “Слуги народу”

“Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна”: Безугла йде зі “Слуги народу”

  • 11 Січня, 2024
  • 390 Переглядів
  • 0

Нардепка Мар’яна Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії “Слуга народу”.

Про це Безугла написала у Facebook.

“Я написала заяву на вихід з фракції та партії “Слуга народу”.

І додала:

“Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи Президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину”.

Також Безугла додала, що їй “не потрібна квота заступника голови Комітету Верховна Рада України з питань національної безпеки оборони та розвідки” за умов, які нібито їй нав’язують.

При цьому вона заявила, що “підтримує президента” і залишається “мажоритарним депутатом Оболонського району з усіма зобовʼязаннями відкритості та роботи з громадянами”.

На засіданні Верховно ї Ради 10 січня народні депутати не змогли внести в порядок денний засідання парламенту питання звільнення Мар’яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки та оборони.

Нагадаємо, Верховна Рада не має достатньої кількості голосів для прийняття Закону про мобілізацію в існуючому вигляді. Депутати запропонували два варіанти вирішення цієї проблеми, але жоден з них не задовольняє вимоги Офісу президента. Фракція “Слуга народу” увечері середи, 10 січня, на своєму засіданні вирішила повернути на доопрацювання урядовий законопроект про мобілізацію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE