Politerno > Україна і світ > Стефанчук знову відмовився вносити постанову щодо Безуглої

Стефанчук знову відмовився вносити постанову щодо Безуглої

  • 16 Січня, 2024
  • 419 Переглядів
  • 0

Спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук відмовився ставити в порядок денний постанову про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступниці голови парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони.

Про це повідомили народні депутати Ярослав Железняк та Ірина Геращенко в соцмережах.

“Стефанчук відмовляється ставити в порядок денний постанову про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету нацбезпеки”, –

За словами нардепки від “Євросолідарності”, Безугла на засіданні 16 січня була в секторі “ЄС”.

Железняк оприлюднив відео з засідання, де знову виникли перепалки між депутатами щодо “казусу Безуглої”.

Нардеп від “Слуги народу” Мар’яна Безугла протягом року робила кілька гучних заяв щодо військових і ведення бойових дій. Зокрема, заявляла, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не надав плану на наступний рік, тому військове керівництво України має піти.

5 січня комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.

На засіданні Верховно ї Ради 10 січня з кількох спроб народні депутати не змогли внести в порядок денний засідання парламенту питання звільнення Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки та оборони.

11 січня Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії “Слуга народу”.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак, виступаючи у британському парламенті не став вживати терміну “безпекові запевнення” щодо угоди з Україною.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE