Politerno > Україна і світ > Стало відомо, що Зеленський звільняє Залужного – на Банковій офіційно спростували інформацію

Стало відомо, що Зеленський звільняє Залужного – на Банковій офіційно спростували інформацію

  • 29 Січня, 2024
  • 580 Переглядів
  • 0
Зеленський та Залужний

Анонімні Telegram-канали і окремі політики почали писати про начебто звільнення головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, проте указу про це немає.  

Про це повідомив співрозмовники УП в РНБО, Міноборони, ОП, СБУ.

Одне із джерел в РНБО повідомило: “Його (Залужного – ред.) викликали і запропонували іншу посаду. Можливо послом кудись підеш. Він відмовився. Указу немає”.

Також станом на 19:40 на сайті Офісу президента немає указу про звільнення.

Частина співрозмовників, дотичних до Ставки Верховного головнокомандувача, заперечила звільнення Залужного.

Джерела в ОП, станом на 19:30, також повідомили, що це неправда.

В Telegram-каналі Міноборони о 19:41 з’явилося повідомлення: “Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: Ні, це неправда”. 

Інтерфакс-Україна” зіславшись на джерела повідомило, що домовленість про можливе звільнення Залужного “було досягнуто під час зустрічі Залужного з президентом Володимиром Зеленським”.

О 20:05 на УП з'явилася новина, що президент Володимир Зеленський не звільняв головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

На запитання УП, чи звільняв президент Залужного, прессекретар президента Сергій Никифоров відповів: "Точно ні. Президент не звільняв головкома".

Раніше анонімні Telegram-канали, окремі політики і ЗМІ почали писати про начебто звільнення Залужного

Джерела в ОП, станом на 19:30, також повідомили що це неправда.

Нагадаємо, Угорщина просить Україну повернути права своїй національній меншині на Закарпатті, якими вона користувалася до 2015 року. Глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що Україна налаштована на остаточне вирішення суперечки з Угорщиною цього питання. Для цього буде працювати спеціальна комісія під егідою МЗС, щоб за 10 днів внести “остаточну ясність”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE