Politerno > Україна і світ > Генштаб повідомив, що поблизу Авдіївки відбито 20 атак росіян

Генштаб повідомив, що поблизу Авдіївки відбито 20 атак росіян

  • 3 Лютого, 2024
  • 270 Переглядів
  • 0

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною – за добу відбулось 45 бойових зіткнень. Найбільше атак ворога відбито на авдіївському напрямку – окупанти 20 разів атакували в районі населеного пункту Авдіївка та ще тричі в районі Первомайського Донецької області.

Про це інформує генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

На куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка Харківської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ. 

На лиманському напрямку нашими захисниками відбито 5 атак ворога в районах Серебрянського лісництва Луганської області, Тернів та Ямполівки Донецької області.

На бахмутському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки противника в районі населених пунктів Богданівка та Кліщіївка Донецької області.

На мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області.

На шахтарському напрямку відбито 2 атаки противника в районі південніше Золотої Ниви Донецької області. 

На херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснено 4 безуспішних спроби штурму позицій наших військ.

Уночі 3 лютого російські війська запустили по Кривому Рогу безпілотники типу «Shahed-136/131». У результаті ворожої атаки у місті без світла залишилися тисячі людей.

Нагадаємо, Головне управління розвідки повідомило, що у російському Енгельсі розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 ― майора Олега Стегачова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE