Politerno > Україна і світ > Обстріл пекарні у Лисичанську: загинув “міністр надзвичайних ситуацій ЛНР”

Обстріл пекарні у Лисичанську: загинув “міністр надзвичайних ситуацій ЛНР”

  • 5 Лютого, 2024
  • 241 Переглядів
  • 0

Під час обстрілу пекарні в захопленому РФ Лисичанську Луганської області нібито з боку ЗСУ загинув так званий “міністр надзвичайних ситуацій ЛНР” Олексій Потелещенко.

Про це повідомляє УП, з посиланням на повідомлення російських пропагандистів: “РИА Новости”“ТАСС” з посиланням на представника так званої “МНС” окупованої території та гауляйтера окупованої Луганщини Леонід Пасічник у Telegram.

“Серед загиблих унаслідок обстрілу пекарні в Лисичанську минулої суботи міністр надзвичайних ситуацій ЛНР Олексій Потелещенко”, – йдеться у повідомленні.

Пізніше гауляйтер окупованої Луганщини Леонід Пасічник підтвердив загибель колаборанта. За його словами, “під час жорстокого обстрілу пекарні в Лисичанську загинув міністр надзвичайних ситуацій Луганської народної республіки, полковник Олексій Олександрович Потелещенко”.

Окупанти заявили про обстріл пекарні в захопленому РФ Лисичанську Луганської області нібито з боку ЗСУ і загибель 28 “мирних жителів” в суботу. Українська сторона не коментувала подію.

Нагадаємо, спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що не ставитиме на голосування представлений у Сенаті законопроєкт про безпеку кордонів на суму 118 мільярдів доларів, в якому передбачена також допомога для України та Ізраїлю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE