Politerno > Україна і світ > Обшуки в ГУНП Волині, головного поліцейського підозрюють у збагаченні на благодійній допомозі

Обшуки в ГУНП Волині, головного поліцейського підозрюють у збагаченні на благодійній допомозі

  • 26 Лютого, 2024
  • 76 Переглядів
  • 0

Обшуки в обласному управлінні поліції Волині провели працівники Державного бюро розслідувань.

Це підтвердили в обласному ГУНП. При цьому запевнили, що керівника поліції Юрія Крошка насправді не затримали, він продовжує працювати. За попередніми даними, обшуки проводилися у рамках кримінального провадження про продаж автомобілів, які надійшли як гуманітарна допомога.

«Соцмережами і телеграм-каналами шириться інформація про нібито затримання начальника ГУНП у Волинській області: це не відповідає дійсності.

Юрій Крошко не затриманий і перебуває на службі. Так само фейком є інформація про продаж 52 автівок, які були завезені як гуманітарна допомога. Жодне завезене майно і транспортні засоби не продані, усе перебуває на обліку ГУНП, автомобілі виконують завдання за призначенням як в поліції Волині, так і в зоні бойових дій, де несуть службу волинські поліцейські. Неодноразові перевірки це підтверджують.

Дійсно, 23 лютого в приміщенні ГУНП були проведені обшуки ДБР, але коментувати дії цього органу ми не можемо. Просимо користуватись перевіреною інформацією з офіційних джерел», – зазначили в секторі комунікації поліції Волині, пише РайонЛуцьк.

Суспільне звернулося за коментарем до речниці теруправління Державного бюро розслідувань у Львові Тетяни Муравель. З її слів, справу та обшуки наразі не коментують, підозру нікому не оголошували.

Читайте також: Начальнику управління Держпродспоживслужби Тернопільщини присудили тривалий тюремний термін за хабарництво

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE