Politerno > Україна і світ > Піарницю кума Путіна звільнили з МОЗ одразу після скандалу з її призначенням

Піарницю кума Путіна звільнили з МОЗ одразу після скандалу з її призначенням

  • 5 Березня, 2024
  • 432 Переглядів
  • 0

Дарію Гордійко, яка раніше була шеф-редакторкою медведчуківського телеканалу ZIK, звільнили з МОЗ одразу, щойно розгорівся скандал з її призначенням керівницею підрозділу Центру громадського здоровʼя.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоровʼя.

“Центр громадського здоровʼя – одна із державних установ підпорядкованих МОЗ, яка провадить свою власну кадрову політику. Погодження, призначення чи звільнення керівників окремих підрозділів Центру є виключною компетенцією керівника Центру. Ситуація, яка склалась в ЦГЗ – неприпустима. У зв’язку з цим Міністерство охорони здоров’я надало доручення керівнику Центру громадського здоровʼя розпочати перевірку обставин, які призвели до її виникнення та за результатами цієї перевірки внести необхідні зміни до відповідних політик Центру щодо кадрового добору на посади працівників цієї установи. За інформацією наданою Центром, від сьогодні трудові відносини з Дар’єю Гордійко, яка обіймала посаду керівника відділу з питань комунікацій – завершено”, – поінформували в пресслужбі МОЗ.
Відео дня

Як повідомлялося, у понеділок, 4 березня, стало відомо що з Центру громадського здоровʼя МОЗ України у повному складі звільнилася команда комунікаційників, які не погодилися з кадровим призначенням на посаду керівника відділу комунікацій Дарії Гордійко, яка раніше була шеф-редакторкою медведчуківського телеканалу ZIK. Зокрема, про це в Фейсбуці повідомила одна з працівниць відділу комунікацій ЦГЗ Антоніна Доломанжи.

Також Дарія Гордійко у Фейсбуці повідомила, що йде з посади керівника відділу комунікації Центру громадського здоровʼя.

Читайте також: Меру Тернополя влаштували “холодний душ” у коледжі його вірної побратимки, діти запитали про маєтки в Маямі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE