Politerno > Тернопільщина > Меру Тернополя влаштували “холодний душ” у коледжі його вірної побратимки, діти запитали про маєтки в Маямі

Меру Тернополя влаштували “холодний душ” у коледжі його вірної побратимки, діти запитали про маєтки в Маямі

  • 1 Березня, 2024
  • 38029 Переглядів
  • 0

Чимало незручних питань поставили учні Галицького коледжу міському голові Тернополя Сергію Надалу, коли той завітав у заклад на зустріч з першокурсниками. Мер зовсім не сподівався на такий “холодний” прийом і навіть втратив самовладання. Інцидент досі обговорюють у коледжі, а тепер вже й у місті, оскільки дана історія стала публічною.

За даними “Погляду“, в рамках візиту до коледжу була запланована зустріч з першокурсниками-журналістами, на якій студенти мали брати інтерв’ю у Сергія Надала. Питання  були заздалегідь підготовлені. Майбутні журналісти мали запитати, як місто буде розвиватися у літній період та на які розваги очікувати тернополянам тощо.

Але діти повелися як справжні журналісти. Джерела видання розповідають, що мера почали розпитувати  про бруківочні схеми під час війни, про віллу в Маямі. Цікавило студентів і чому єдина донька мера не живе в Україні та за чиї кошти вона купила маєток в Америці.

Надал явно не очікував такого, тому  він у звичній своїй манері нахамив дітям та, почервонівши, вилетів з  коледжу.  

Нагадаємо, Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола очолює давня поплічниця мера «свободівка» Марія Баб’юк. Зараз вона може пишатися своїми студентами, адже у Галицькому коледжі навчають  правильної журналістики,  а не підлабузництва. Хочеться вірити, що репресій діти через свій вчинок не зазнають. Та знаючи злопам’ятність мера, можна прогнозувати, що продовження цей інцидент ще матиме.

Читайте також: Як мерія Тернополя зводить нанівець запал активістів, які домагаються збільшення бюджетних витрат на допомогу ЗСУ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE