Politerno > Україна і світ > Офіс президента продовжує здійснювати тиск на голову “Центру протидії корупції”

Офіс президента продовжує здійснювати тиск на голову “Центру протидії корупції”

  • 9 Березня, 2024
  • 419 Переглядів
  • 0

Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальне провадження за “ухилення від військової служби” проти голови правління “Центру протидії корупції” Віталія Шабуніна.

Про це Віталій Шабунін написав на своїй сторінці у Facebook. Наводимо повний текст його допису:

Татарівське ДБР реєструє проти мене кримінальне провадження за “ухилення від військової служби”. При тому, що я добровільно мобілізувався в ЗСУ в перші дні війни (див. фото).

Те ж Татарівське ДБР реєструє ще одне провадження за “підробку мною документів від НАЗК”. При тому, що в НАЗК електронний документообіг, тому це неможливо зробити 😂

Обидві справи відкрили за зверненням “адвоката” Ростислава Кравця.

Він є центром кремлівської мережі ТГ– каналів https://bit.ly/439f2bU, а також – прихвостнем Павла Вовка (голови ОАСКу) https://bit.ly/4c8uEQT, який після захоплення Києва мав легалізувати Януковича. https://bit.ly/3IvfhVd

Дуже мило, що посеред війни в своїх атаках на антикорсектор Офіс Президента послуговується прокремлівськими чортами. І я зараз навіть не про Кравця.

Ми в ЦПК завжди наголошували, що Татаров, Вовк і Портнов – одне прокремлівське угрупування.

Підконтрольні Татарову органи не спромоглися надіслати в РНБО документи для введення проти Портнова санкцій https://bit.ly/49Jc28t. Вони ж спокійно випустили Портнова (і його сина) з України в червні 2022 року. https://bit.ly/4a5ZdVH

Ідіотичніших кримінальних проваджень годі й уявити. Тож, думаю, що ОП використає їх хіба для спроб медійної дискредитації. Вийде це в них так само убого, як і завжди.

Наприклад, цього тижня ОПшні ТГ-канали брехали, що Христо Грозєв назвав мене та Дарʼю Каленюк отримувачем коштів від ФСБ – він такого звісно ж не говорив. https://bit.ly/3wPVvRN

Медійні та силові атаки на тих, кого ОП вважає своїми ворогами, будуть продовжуватися.

Це очевидно хоча б з того, що до цих пір не вручено підозри навіть ВИКОНАВЦЯМ нападу на житло Ніколова і незаконного переслідування команди Бігуса.

Допоки підозри не вручено хоча б виконавцям, замовниками ми вважаємо ОП.


Нагадаємо, папа Римський Франциск у записаному в лютому інтерв’ю заявив, що Україна повинна мати відвагу підняти білий прапор та почати переговори з країною-агресором.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE