Politerno > Україна і світ > Внаслідок ворожого удару по Кривому Рогу загорілася багатоповерхівка, є загиблі

Внаслідок ворожого удару по Кривому Рогу загорілася багатоповерхівка, є загиблі

  • 12 Березня, 2024
  • 208 Переглядів
  • 0

Окупанти випустили по Кривому Рогу керовану авіаційну ракету Х-59, її уламки впали на багатоповерхівку, виникла пожежа. Троє людей загинули. 

Про це повідомили голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак та голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

“Вибух у Кривому Розі. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа у багатоповерхівці. Всю інформацію уточнюємо. Загроза триває. В області повітряна тривога”, – зазначив Лисак.

Станом на 19:24 у Кривому Розі, попередньо, двоє загиблих. Є постраждалі, лікарі надають необхідну меддопомогу. 

Голова Ради оборони Кривого Рогу повідомляє, що внаслідок ворожої ракетної атаки щонайменше три влучання.

“У тому числі пряме влучення в дев’ятиповерховий будинок. Є загиблі та поранені серед мирних жителів. ДСНС гасить пожежі. Швидка допомога працює”, – підкресли Вілкул.

За даними ОВА, станом на 19:42 понад 30 постраждалих вже прийняли лікарні Кривого Рогу. П’ятеро в операційній, серед них – дитина.

У Повітряних силах ЗСУ “Українській правді” уточнили, що росіяни випустили по Кривому Рогу керовану авіаційну ракету Х-59 з літака тактичної авіації. Ракета була збита засобами ППО, але, на жаль, уламки впали на багатоповерхівку.

За даними голови ОВА, станом на 20:09 відомо про 4 постраждалил дітей. В місті зайнялися два будинки – п’яти та дев’ятиповерхівка. 

За попередніми даними, у місті 33 потерпілих.

О 20:19 голова ОВА повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох. 

“Троє загиблих у Кривому Розі. На жаль… Постійно збільшується й число постраждалих. Як і кількість дітей серед них. Їх вже 7. А загалом людей, які зазнали травм – 36. Це на зараз”, – зазначив Лисак.

Нагадаємо, 11 березня литовська митниця конфіскувала перше авто з російськими реєстраційними номерами на пункті пропуску “Мядінінкай” на кордоні з Білоруссю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE