Politerno > Тернопільщина > Зюбаненко підтвердив, що в Камінського та Пастуха знайшли зброю та наркотики

Зюбаненко підтвердив, що в Камінського та Пастуха знайшли зброю та наркотики

  • 12 Березня, 2024
  • 4756 Переглядів
  • 0

Начальник поліції Тернопільської області Сергій Зюбаненко підтвердив, що в рамках кримінального провадження було проведено 20 санкціонованих обшуків у відомої у Тернополі охоронної фірми.

За інформаціє одного з тернопільських сайтів, мова  йдеться про громадську організацію “Тернопільська обласна організація ветеранів війни”, засновану 7 жовтня 2022 року, головою якої є колишній військовий Пастух Тарас Степанович.

Співзасновником цієї організації є колишній заступник міського голови Тернополя – Володимир Камінський, якого у 2015 році затримували за отримання хабаря.

Разом з головою Тернопільської обласної організації партії “Батьківщина” Степаном Горуцом Володимир Камінський володіє охоронною фірмою “Роял Контракт”. Вони є близькими друзями, а члени цієї партії, уже за головування Горуца, брали участь в акціях на підтримку Камінського, який є обвинуваченим у справі про незаконну приватизацію залізничної лікарні та підробку документів.

Сергій Зюбаненко розповідає, що у результаті вжитих заходів у фігурантів було вилучено більше 10 кілограмів різних наркотичних речовин, пристрої для вживання наркотиків, незаконну зброю та набої різного калібру (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ). В рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів) поліцейські затримали двох підозрюваних відповідно до ст. 208 КПК.

“Запевняю, що повна та всебічна інформація щодо цих подій буде оприлюднена офіційно після завершення всіх процесуальних та слідчих дій, бо підозрюю, що це тільки початок цієї історії. Монополія на силу має бути тільки у держави”, – написав Сергій Зюбаненко у Facebook.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE