Politerno > Тернопільщина > Ворог атакував Тернопільщину, на Кременеччині пожежа на об’єкті інфраструктури

Ворог атакував Тернопільщину, на Кременеччині пожежа на об’єкті інфраструктури

  • 12 Березня, 2024
  • 881 Переглядів
  • 0

Вночі 12 березня внаслідок влучення російського «Шахеду» сталась пожежа на одному з обʼєктів інфраструктури в Кременецькому районі.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної військової адміністрації.

На ліквідацію пожежі було залучено 19 одиниць спецтехніки, 73 працівників особового складу, тактичний робот. Ліквідація залишків пожежі триває. Загиблих та травмованих немає.

Під час атаки шахедами, в найближчому населеному пункті до пошкодженого обʼєкту інфраструктури, призупинили електро- та газопостачання. Станом на 7.00 – електрики відновили живлення у населеному пункті, незабаром відновлять подачу газу.

“В Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень. Просимо не наближатися до місця надзвичайної події, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БПЛА. Про стан ліквідації НС будемо оперативно інформувати”, – йдеться в повідомленні.

Зранку ситуацію прокоментував начальник Кременецької районної військової адміністрації Віталій Кудлак.

“Шановні мешканці Кременецького району та міста Кременця, прохання зберігайте спокій, утримайтесь від поширення неперевіреної інформації у соціальних мережах та коментарів. Ситуація під контролем. Стежте за офіційними інформаційними каналами щодо подальших новин”, – написав Віталій Кудлак.

Нагадаємо, проти начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області Миколи Довгошиї порушено кримінальне провадження через незаконну порубку, перевезення, зберігання та збут лісу, а також через зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE