Politerno > Тернопільщина > Проти голови Служби відновлення Миколи Довгошиї розслідують кримінальну справу, на майно накладено арешт

Проти голови Служби відновлення Миколи Довгошиї розслідують кримінальну справу, на майно накладено арешт

  • 11 Березня, 2024
  • 1955 Переглядів
  • 0

Проти начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області Миколи Довгошиї порушено кримінальне провадження через незаконну порубку, перевезення, зберігання та збут лісу, а також через зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки.

Про це йдеться у судовій справі № 607/3598/24 щодо арешту майна підозрюваного.

Ухвалою слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 16 лютого 2024 року задоволено клопотання прокурора Тернопільської окружної прокуратури про арешт майна в рамках кримінального провадження №12023211040002712 від 22.11.2023 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 246, ч.2 ст. 364 КК України.

Начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області, не погоджуючись з ухвалою слідчого судді, подав апеляційну скаргу.

27 лютого суддя судової палати в кримінальних справах Тернопільського апеляційного суду, перевіривши апеляційну скаргу начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області на ухвалу слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області від 16 лютого 2024 року ухвалила відкрити апеляційне провадження.

Нагадаємо, на Тернопільщині голова Бережанської районної військово-лікарської комісії, який попався на хабарництві, фактично уник справедливого покарання. Йому присудили лише штраф, який майже утричі менший за суму тільки одного з хабарів, з яким впіймали медика.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE