Politerno > Україна і світ > Сирський заявив про початок ротації для підрозділів, які воювали на передовій

Сирський заявив про початок ротації для підрозділів, які воювали на передовій

  • 14 Березня, 2024
  • 209 Переглядів
  • 0

Для воїнів, які захищали Україну на найважчих передових ділянках фронту, так званому “нулі”, почали проводити ротації.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. В ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад», – написав головнокомандувач.

За його даними, ворог продовжує атакувати українські  позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів.

«За таких обставин ударні безпілотні системи поступово стають основною ударною зброєю сухопутних підрозділів у загальновійськовому бою. В цих умовах надійний захист наших військовослужбовців можуть забезпечити тільки сучасні та потужні засоби РЕБ, роль та значення яких постійно зростає. Протистояння дронів та РЕБ вийшло на перший план і тільки той, хто перший зможе добитися відриву від противника в цьому змаганні, буде мати шанс на перемогу», – переконаний Олександр Сирський.

Читайте також: Нардепи розглянуть законопроект про звільнення засуджених для мобілізації в ЗСУ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE