Politerno > Україна і світ > Дрони СБУ, ССО та Сил безпілотників атакували Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї Росії

Дрони СБУ, ССО та Сил безпілотників атакували Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї Росії

  • 17 Березня, 2024
  • 245 Переглядів
  • 0

В ніч на 17 березня Служба безпеки України спільно з Силами спецоперацій та Силами безпілотних систем ЗСУ атакувала дронами Словʼянський нафтопереробний завод у Краснодарському краї Росії. 

В ніч на неділю жителі Слов’янська-на-Кубані Краснодарського краю Росії повідомили про вибухи і пожежу у місті на  нафтопереробному заводі.

Російські пропагандисти підтвердили факт атаки дронів, але заявили, що “безпілотники нейтралізовані”, хоча на відео видно удари БпЛА.

За словами джерела УП, можна говорити про успішний результат – було зафіксовано велику пожежу в районі атмосферних колон, які й були основною ціллю.

Співрозмовник зазначив, що загалом дрони СБУ за останній час успішно атакували вже 12 нафтопереробних заводів у Росії.

“Завдяки СБУ абревіатура “НПЗ” розшифровується тепер, як “новий палає завод”, – зазначили в СБУ.

Раніше стало відомо, що уранці 16 березня безпілотники атакували два нафтопереробні заводи у Самарській області. У ніч на 13 березня Служба безпеки України атакувала дронами одразу три нафтопереробних заводи – не тільки в Рязані, але й у Кстово (Нижегородська область) та Кірішах (Ленінградська обл).

Нагадаємо, британська газета The Telegraph прогнозує критичну нестачу ракет для протиповітряної оборони в Україні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE