Politerno > Україна і світ > Внаслідок нічної ракетної атаки агресорів в 6-ти областях України пошкоджено об’єкти енергетиків

Внаслідок нічної ракетної атаки агресорів в 6-ти областях України пошкоджено об’єкти енергетиків

  • 29 Березня, 2024
  • 443 Переглядів
  • 0

Внаслідок масованої атаки росіян 29 березня є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях, у деяких регіонах застосовані аварійні відключення.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише Економічна правда.

“Є пошкодження енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській, Чернівецькій областях. У деяких регіонах застосовані аварійні відключення”, – зазначив премʼєр. 

Він також додав, що Україні потрібно більше систем ППО, щоб убезпечити критичну інфраструктуру та захистити населення. 

Загалом на Дніпропетровщині обстріляні об’єкти теплової генерації. Також ворог завдав удару по енергетичному об’єкту в Івано-Франківській області – є пошкодження обладнання.

Внаслідок ударів по об’єктах генерації у Дніпропетровcькій, Черкаській та Кіровоградській областях є пошкодження обладнання.

“Знеструмлювалися підстанції та, як наслідок, – споживачі (залізниця без збоїв в русі потягів, об’єкти комунальної сфери, місцева промисловість, населення)”, – додали в міненерго. 

Читайте також: На Львівщині працювала ППО, на Хмельниччині, Івано-Франківщині та у Дніпрі лунали вибухи – Польща підняла авіацію

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE