Politerno > Україна і світ > Окупанти вдруге за день вдарили по Харкову: 18 постраждалих, дитина у важкому стані

Окупанти вдруге за день вдарили по Харкову: 18 постраждалих, дитина у важкому стані

  • 25 Травня, 2024
  • 225 Переглядів
  • 0

Після 19 години росіяни завдали чергового удару по центру Харкова влучивши в район щільної житлової забудови, відомо про 18 постраждалих, серед яких 13-річний хлопець.

Про це повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

О 19:10 Терехов повідомив про вибух у центрі Харкова. Пізніше він додав, що, попередньо, приліт у район щільної житлової забудови. Згодом Терехов повідомив про двох постраждалих після прильоту в центральну частину міста.

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив про 6 постраждалих внаслідок удару по центральній частині Харкова. Серед постраждалих – хлопець 13 років, його госпіталізували.

О 19:52 Терехов повідомив про 11 постраждалих, згодом Синєгубов – про 12. О 20:29 голова ОВА написав, що кількість постраждалих зросла до 14. 

Пізніше Харківська обласна прокуратура, що внаслідок удару по центру Харкова постраждали 18 людей, серед них 13-річна дитина.

“25 травня орієнтовно о 19:00 ЗС РФ завдали ракетний удар по центру Харкову.

Зафіксовано влучання по офісних приміщеннях. Зазнали пошкоджень також адміністративні будівлі, супермаркет, магазини, житлові будинки, пошта, автомобілі та інші цивільні обʼєкти.

Травми отримали 18 людей, серед них 13-річний хлопець. Дитина перебуває у важкому стані.

За попередніми даними, ворог завдав удар по Харкову ракетою типу С-300″, – заявила у прокуратурі.

Нагадаємо, російські окупанти у суботу вдень вдарили по будівельному гіпермаркету “Епіцентр” у спальному районі Харкова, відомо про 2 загиблих і 24 постраждалих.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE