Politerno > Блоги > Тарас Білан > Поліція Тернополя не може відшукати екс-мера Тернополя. Тарас Білан оголосив винагороду

Поліція Тернополя не може відшукати екс-мера Тернополя. Тарас Білан оголосив винагороду

Поліція Тернополя не може відшукати екс-мера Тернополя…

Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас оголосив винагороду – 10 000 грн…
 
Передісторія: в заклад громадського харчування, який належить родині Заставних – не впустили військового (https://politerno.com.ua/…/taras-bilan-restoratory…/). Причина – військовий був в формі ЗСУ…
 
Щоб екс – мер, екс – депутат ВРУ – Роман Заставний , спустився з «небес» та зрозумів, що іде війна, що мажори – це також військово – зобов’язані громадяни, ГО «Тернопільські підсумки» звернулись з запитом до воєнкомату про причини не вручення повістки Заставному Р.Й.
 
12.10. 2023 року Тернопільський ТЦК та СП (воєнкомат) надіслав документи до Поліції про розшук особи, яка ухиляється від мобілізації – екс мера Тернополя – Заставного Р. (Лист №1109 від 12.10.23р).
 
Пройшов місяць. Станом на 16.11.2023р. – результат від Поліції відсутній.
 
З метою допомогти Поліції Тернополя, голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Т.Б. оголошує винагороду в розмірі 10 000 гривень за інформацію про місце знаходження Заставного Романа Йосиповича .
 
Умови виплати винагороди:
 
1. Зателефонувати за номером 102 (розмову записати як доказ) та повідомити про місцезнаходження (перебування за кермом автомобіля, тощо) особи, яка розшукується.
 
2. Якщо питанням розшуку зацікавляться приватні детективні агентства, для прикладу «Детективне агентство Холмс» м. Тернопіль, – деталі можемо обговорити в приватному порядку.
 
3. Виплата винагороди буде проведена, після підтвердження в ЗМІ, факту:
 
– доставки поліцейською машиною Романа Заставного до Тернопільського ТЦК та СП;
– проходження Військово – Лікарської Комісії;
– вручення повістки про відправку в один з підрозділів ЗСУ.

P.S.

Шановні Тернополяни! Якщо Ви вважає, що особа, зазначена вище, повинна отримати «бронь», та не іти захищати державу , просимо висловити свої аргументи в коментарях.

З повагою,

Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас (067 996 32 58)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE