Politerno > Блоги > Василь Облещук > Спільно з поліцією викрито механізм дискредитації Ю.Тимошенко та ВО “Батьківщина”

Спільно з поліцією викрито механізм дискредитації Ю.Тимошенко та ВО “Батьківщина”

Протягом лютого місяця на партійні структури ВО «Батьківщина» окремі місцеві сайти «агресори» здійснили масову атаку «фейковими» новинами про нібито підкуп виборців на користь кандидата в Президенти України Ю.Тимошенко.

В інформації зазначалося, що на мобільні телефони громадян телефонують з виборчих штабів Ю.Тимошенко та пропонуються гроші за голос та агітацію. За даним фактом ГУ НП в Тернопільській області розпочало розслідування за частиною 2 статті 160 ККУ – підкуп виборця.

Керівництво Тернопільської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» розуміючи що таким чином жителів області вводять в оману та вказана інформація шкодить репутації партії та Тимошенко Ю.В., поставила на контроль розслідування даного факту поліцією.

Зокрема, підготовлено та направлено запит на отримання інформації в ГУ НП в Тернопільській області з вимогою об’єктивно та оперативно здійснити досудове розслідування, а також про неприпустимість оприлюднення в ЗМІ недостовірної інформації про того чи іншого кандидата в Президенти.

Поліцією було спростовано причетність партійних структур Ю.Тимошенко до підкупу громадян та розкрита схема дискредитації нашого кандидата.

Це було оприлюднено О.Богомолом під час прес-конференції в Тернопільському прес-клубі 26 лютого поточного року, на якій очільник поліції розповів про роботу правоохоронців в ході передвиборчої компанії та результати розгляду звернень громадян щодо можливих правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Як зазначив О.Богомол, «в ході перевірки інформації про підкуп виборців вона не підтвердилася. Незнайомка телефонувала до людей та пропонувала грошову винагороду за голос. Перевіривши мобільний номер, нам вдалося встановити, що за малий проміжок часу з цього номеру було здійснено близько 9000 телефонних дзвінків по Україні з подібною пропозицією. Їх мета – дискредитація кандидата в Президенти».

Правда перемогла! Але ще скільки «брудних» технологій є в розпорядженні опонентів кандидата в Президенти України Ю.Тимошенко? Можна лише констатувати, що нас чекає складний останній передвиборчий місяць, в ході якого буде вилито «тонни» бруду на ВО «Батьківщина», однак МИ ВСЕОДНО ПЕРЕМОЖЕМО!!

Читайте від автора: Ймовірні ризики маніпуляцій під час президентської виборчої компанії на Тернопільщині

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE