Politerno > Блоги > Олександр Башта > Закликаю всіх, хто представляє ЗМІ бути об’єктивним та не упередженим

Закликаю всіх, хто представляє ЗМІ бути об’єктивним та не упередженим

Вчора, 24 лютого, відбулась сесія Тернопільської міської ради, і як депутат обл. ради я був присутній та приймав участь в сесії, можливо часом навіть дуже активну. Звісно, що головною інтригою цієї сесії буди зміни до Генплану міста.

Навколо самого ген. плану і особливо змін до нього було стільки всього сказано … і правдивого, і не правдивого, об’єктивного і просто домислів, що потрібно повернутись до початку та зробити якусь класифікацію,а не скакати з одного на інше без жодного розуміння та конструктиву.

Перше, і головне, через що почався розголос про сам ген. план, про зміни ген.плану та акції спротиву тернополян – через зміни в ген.план міста хочуть узаконити забудову парків.
Більше питань, які би викликали спротив до змін ген. плану в сесійній залі, крім забудови парків та зелених зон не виникало.Треба саме їх вирішувати.

Тому у своєму виступі запропонував меру міста створити робочу групу з депутатів, керівників управлінь та активістів для всебічного вивчення всіх проблемних питань пов’язаних з забудовою парків та зелених зон нашого міста.

І дуже добре, що голова міста дослухався до такої думки, шкода, що не включили мене до складу тої робочої групи. Тепер треба буде уважно слідкувати за роботою групи, інформувати людей, а в наших змі мають подавати всебічну інформацію про роботу групи, коментарі всіх без винятку учасників групи та жителів Тернополя. Тому і на сесії, і тепер тут, закликаю всіх, хто представляє змі бути об’єктивним та не упередженим, якщо висвітлюєте тему, не стидайтесь взяти коментарі у всіх, про кого ви пишете.

А всім, хто мене знає, кажу, що яким я був, таким і залишусь.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE