Politerno > Україна і світ > Зарплата 5 членам правління Нафтогазу запланована в сумі 1 млрд. гривень – Тимошенко

Зарплата 5 членам правління Нафтогазу запланована в сумі 1 млрд. гривень – Тимошенко

  • 14 Травня, 2018
  • 1921 Переглядів
  • 0

Ціна на блакитне паливо сьогодні стала чи не основним гальмом запуску маховика економічного зростання. Особливо болісно невиправдане зростання ціни на газ вдаряє по пересічних українцях. Натомість Нафтогаз й надалі планує збільшувати ціну на газ для населення.

На засіданні Погоджувальної Ради керівників парламентських фракцій та комітетів Юлія Тимошенко піддала різкій критиці політику НАК «Нафтогаз України». Зокрема вона зазначила, що «НАК «Нафтогаз України» передав Уряду фінансовий план.

Назву декілька цифр. У фінансовому плані з 1 червня закладено підвищення тарифів на газ для громадян України на 60%. (11 тис. грн за тис. куб.м.). Це при тому, що сьогодні мільярдами гривень вимірюються борги населення за природний газ».

За її словами Нафтогаз у 2017 році отримав прибуток в сумі 40 млрд. грн. Тимошенко також зазначила, що Нафтогаз планує збільшити доходи в 1,5 разу, а заробітна плата для 5 членів правління запланована в сумі 1 млрд. грн.

Нагадаємо, що Тимошенко неодноразово демонструвала ефективні антикризові заходи стосовно наведення порядку в енергетичному секторі економіки і зокрема на оптовому ринку газу. Завдяки забороні взаємозаліків між учасниками енергетичного ринку Тимошенко вдалося забезпечити небувалі темпи економічного зростання в Україні у 2000-2008 роках.

Читайте також: “Це кандидат, який може вивести країну з олігархічної системи”: експерти спрогнозували перемогу Тимошенко на виборах в першому турі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE