Politerno > Блоги > Ігор Василів > Навіть замінування не стало перешкодою для голосування депутатів ТОДА

Навіть замінування не стало перешкодою для голосування депутатів ТОДА

Навіть замінування не стало перешкодою для голосування депутатів Тернопільської обласної ради за нагальні питання…

Найбільш жваво сьогодні в кулуарах Обласної ради обговорювався проект № 502 «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Президента України Порошенка П.О., Прем’єр –Міністра України Гройсмана В.Б., обласних рад про підтримку блокади торгівлі з окупантами-терористами та Російською Федерацією – країною-агресором, невідкладне прийняття Закону України «Про тимчасову окуповану територію України» та інших законопроектів направлених на захист українських національних інтересів в умовах російсько-української війни».

Виникало враження, що деякі управлінці свідомо відтягували голосування усіма силами щодо блокади ОРДЛО, адже в порядку денному питання стояло аж на третій позиції (орієнтовно в цей період окремі чиновники більш радо готові голосувати за перерву на обід, аніж за вирішення нагальних для України питань).

Більше того, о 13.45 в зал, де відбувалося засідання депутатів, зайшов начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол з начальником СБУ, які заявили про те, що їх служби отримали повідомлення про замішування приміщення, таким чином, усі присутні мають негайно покинути стіни Обласної ради. До слова, дане повідомлення надійшло за 2 хв до того, як на голосування повинно було виноситися питання блокади.

Проте, Перший заступник голови обласної ради Василь Деревляний, без обговорення в цілому, виніс на голосування проект № 502.

Отож, результати голосування:

ЗА – 33 голоси;
ПРОТИ – 0 голосів;
УТРИМАЛИСЬ – 12 голосів;
НЕ ГОЛОСУВАЛИ – 3 голоси.

Таким чином, Тернопільська обласна рада сьогодні підтримала блокаду ОРДЛО.
Поіменні результати голосування додаємо до публікації нижче…

Опубліковано ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок 3 березень 2017 р.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE