Politerno > Блоги > Богдан Брич > Олександр Башта – ви за Україну чи за “Свободу”?

Олександр Башта – ви за Україну чи за “Свободу”?

Депутат Обласної ради від ВО “Свобода”, в недалекому минулому палкий громадський активіст Олександр Башта, написав гнівний пост в себе на сторінці у Facebook.

Зокрема, депутат висловив обурення з приводу мого виступу під час сесії обласної ради, котру невідомі особи безрезультатно намагалась “замінувати” і під час якої я, власне серед інших болючих питань, торкнувся і питання “львівського сміття”.

Здавалось би, обурення Башти та інших депутатів від ВО “Свобода” можна було б зрозуміти. Але виникає запитання – ви що, живете в якійсь іншій країні, не разом з львівянами? Пам’ятається і в Тернополі була схожа проблема у 2009 році. І в 2011-ому. А чи вирішена вона на сьогоднішній день? Чи збудоване потужне сміттєпереробне підприємство, котре змогло б зняти раз і на завжди питання твердих побутових відходів з порядку денного сесії областної ради? Відповідь – НІ! Ця проблема і тепер, як “дамоклів меч” висить над сьогоднішньою владою міста й області і ми не знаємо, коли може обірватись його “кінська волосина”.

А тому я закликаю депутатів бути солідарними з нашими братами львів’янами, котрі завжди з нами пліч опліч… і на Майдані, і в АТО, і в блокаді окупованих територій, і в боротьбі з необгрунтованими тарифами… не кажу вже про боротьбу з корупцією…

А панові Башті, котрого я справді поважаю і люблю як побратима, пропоную зайняти справді ДЕРЖАВНИЦЬКУ, а не партійну позицію, тим паче, що пропонував я допомогти львів’янам хоча б частково, по мірі наших можливостей, на скільки вистачає ресурсів й волі.

І ще одне, на сьогоднішній день, я до жодної політичної сили відношення не маю, тому і лобіювати чиїсь інтереси не можу і не хочу. Я висловлюю свою думку з позиції громадянина не байдужого до долі, як Тернопілля, так і всієї України.

Слава Україні!

Б. Брич

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE