Politerno > Статті > Україна і світ > Валерія Гонтарева здивувала своїм зовнішнім виглядом після перебування в санаторії Індії

Валерія Гонтарева здивувала своїм зовнішнім виглядом після перебування в санаторії Індії

  • 17 Липня, 2018
  • 4625 Переглядів
  • 0

Днями в Одесі під дощем відкрився 9-й Одеський міжнародний кінофестиваль. По червоній доріжці пройшли учасники та гості. Там і була помічена оновлена Валерія Гонтарєва, екс-глава Національного банку України в компанії своєї невістки (дружини старшого сина Антона) Валерії Томашевської.

Валерія Томашевська (зліва), Валерія Гонтарева (по центру), фото: dumskaya.net

Гонтарева викликала фурор помітно стрункішою фігурою. Втім, вбрання Гонтаревої викликало активне обговорення в соціальних мережах, де його порівняли з простирадлом. Також користувачі соціальних мереж висловилися з приводу того, що швидше за все Валерія Олексіївна зробила ліпосакцію (видалення жирових відкладень хірургічним шляхом) і пластичну операцію на обличчі.

Журналістам вдалося дізнатися, де і як схудла Гонтарева і чим вона займалася в Індії.

У лютому 2018 року Валерія Гонтарєва внесла зміни в свою декларацію. На офіційному сайті НАЗК (Національного агентства з запобігання корупції) вона розмістила документ, в якому вказала, що витратила 372 тис. 546 гривень на курс лікування в Індії . А конкретніше, в Hospital Kalari Kovilakom.

Що це за клініка і що там робила Гонтарева?

Як з’ясувалося, клініка аюрведи Каларі Ковілаком (Hospital Kalari Kovilakom) знаходиться в справжньому палаці справжнього королівства Венгунад (Північна Керала, Індія). Вона спеціалізується на очищенні організму, антистресі, контролі ваги. Гонтарева провела тут, як мінімум 28 днів, судячи з декларації.

Головна будівля, аюрведична клініка Палац аюрведи Kalari Kovilakom, фото: ayur.ru

Як зазначено на офіційному сайті, Hospital Kalari Kovilakom – це аюрведична клініка №1 у всьому світі. Автентична, ефективна і високопрофесійна аюрведа (традиційна система індійської медицини). Їх слоган: “Строго, дорого і бездоганно!”

Дійсно, ціни тут аж ніяк не з дешевих і залежать від обраного номера (а всього їх тут 20). Найдешевша двотижнева програма в звичайній одномісній палаті буде коштувати як мінімум € 6057.

Пропоновані пакети: Манашанті (Manashanthy) – програма антистресу (14 днів), Панчакарма (Panchakarma) – очищення й омолодження (21 або 28 днів), Стханлякіна Чікітса (Sthanlyakina Chikitsa) – зниження ваги (21 або 28 днів) і Расаяна Чікітса (Rasayam Chikitsa) – довголіття і противікова (28 днів).

Судячи з того, що Гонтарева витратила близько € 12000, то пробула вона тут 21 день і жила в хорошому одномісному номері. Програму вибрала або очищення й омолодження, або зниження ваги.

Тут є обов’язкове правило – дотримуватися всіх розпоряджень лікаря і суворих правила лікування і дисципліни (ранній підйом, 5 сесій йоги щодня, індивідуальне аюрведичне харчування, непрості процедури). Куріння, тим більше алкоголь категорично заборонені – помітять виженуть.

Цікаво, як Гонтаревої вдалося так довго утримуватися від нікотину, відомо, що вона завзятий курець. Можна припустити, що вона і зовсім кинула курити.

У клініці відсутній басейн. Пишуть, що він закупорює пори. Харчування строго вегетаріанське з натуральних продуктів, засоби гігієни – з трав’яної пасти і трав’яних екстрактів. Єдиний “сучасний” виняток – кондиціонери в номерах.

На пару місяців вперед тут вже все розписано і зазначено, що краще бронювати номер за півроку до заїзду.

Vengunad Suite Room (найдорожчий номер), фото: ayur.ru

Цікаво, що клініка категорично заперечує проти скорочення тривалості програм і тут видається спеціальний одяг (типу піжам) і взуття (в’єтнамки).

Strana.ua

Читайте також: Гонтарева у Лондоні скуповує на крадені гроші акції, у тому числі російських компаній – Наливайченко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE