Politerno > Прес-релізи > Тернопільщина > Чесно про корупцію, або як боротися із беззаконням у політиці

Чесно про корупцію, або як боротися із беззаконням у політиці

• 8 Грудня, 2018
  • 11362 Переглядів

Коли: 10 грудня (14.00- 16.00)

Де: офіс Коаліції ГО “Тернопільський центр реформ” (вул. Родини Барвінських, 2)

Понад 73% українців вважають Верховну Раду найбільш корумпованим владним органом держави. Корупція увійшла у  повсякденне життя, прямо і опосередковано завдаючи шкоди суспільству. Як розпізнати корупційні явища у політиці, не стати жертвою маніпуляцій та як вберегтись від політичних зловживань? Про це – у зустрічі приуроченій до Міжнародного дня боротьби з корупцією.

У понеділок, 10 грудня о 14 годині в приміщенні Коаліції ГО «Тернопільський центр реформ» відбудеться зустріч-дискусія «Боротьба з корупцією в Україні: здобутки та виклики», яку організовує Центр громадського контролю “ДІЙ!” в Тернополі (ГО “Центр громадського моніторингу та аналітики”).

Тренерка Юлія Решітькокомунікаційниця Громадського руху Чесно (Центр UA), розповість, що таке політична корупція, як вона впливає на життя звичайних українців і що робити, аби звести її до мінімуму.

Під час заходу, учасники зможуть:

-подискутувати про політичну корупцію та її причини;

-отримати інформацію про наслідки корупції у політиці;

-розглянути шляхи уникнення корупційних проявів;

-дізнатись, як боротися з корупцією та зменшити її вплив.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до заходу, попередньо зареєструвавшись за посиланням: http://bit.ly/2rpPK8q

Центр громадського контролю «ДІЙ!» в Тернополі

Довідка:

[spoiler]Центр громадського контролю «Дій!» – проект чеської організації People in Need за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки у рамках програми «Transition Promotion Program». Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність – Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).[/spoiler]
Діліться у соцмережах: