Politerno > Україна і світ > Ю.Тимошенко закликала президента підписати указ про оголошення воєнного стану на Донбасі

Ю.Тимошенко закликала президента підписати указ про оголошення воєнного стану на Донбасі

  • 7 Лютого, 2017
  • 1631 Переглядів
  • 0

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала Президента України виконати конституційний обов’язок і підписати указ про оголошення воєнного стану на окупованих територіях на Донбасі.

Про це вона наголосила сьогодні під час свого виступу з парламентської трибуни.

«Треба  припинити, наче мантри, вимовляти АТО. Це не АТО! Це – війна! Треба нарешті припинити все це шахрайство і виконати 106 статтю Конституції та ввести воєнний стан в Донецькій та Луганській областях. І це перший крок до миру, оскільки це захист наших громадян, які мешкають на окупованих територіях. Це захист нашої території! Це захист наших військових, яких сьогодні звинувачують в мародерстві тоді, як вони виконують свої обов’язки і захищають державу», – наголосила лідер «Батьківщини».

«Припиніть цей обман, і світ зрозуміє, що ми дійсно оцінили ці події як війну і почали захищатися! Нам потрібно звернутися до президента, щоб він вніс указ про оголошення воєнного стану. Нам треба ухвалити закон про окуповані території, і нам треба  зупинити той економічний і соціальний розвал, який відбувається в Україні», – закликала Юлія Тимошенко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE