Politerno > Тернопільщина > Борис Гора подякував громаді Горошови за активну позицію

Борис Гора подякував громаді Горошови за активну позицію

  • 8 Лютого, 2017
  • 1522 Переглядів
  • 0

Активіст Борис Гора на сторінці групи “Врятуй Дністер від ГЕС” у Facebook звернувся до громади Горошови зі словами подяки за активну позицію.

“Громада ГОРОШОВИ – ВИ БОМБЕЗНІ!!!!

І прості люди, і еліта, і жінки, і чоловіки! Я був приємно здивований шо в таку не дуже комфортну погоду ви нас дочекались, а ми на цілу годину спізнились. Ви були згуртовані ідеєю відстояти землю своїх батьків і зберегти її для дітей і онуків, не дати тим продажним сексотам загатити Дністер, понищити природу заради примарних обіцяних грошей. Поширюємо нашу ідею збереження Дністра по інших селах, , шукаємо там однодумців серед друзів, знайомих, родичів! Не дамо чужинцям з запроданцями тут нам гадити, більшість з них жодного разу тут не були. Ви приклад для інших громад, для інших захисників Дністра, для туристів, екологів, науковців!!!
Пам’ятайте, ВИ НЕ ОДНІ, З ВАМИ ВСЯ УКРАЇНА, і це правда!
ДЯКУЮ ВАМ! Вибачте, якшо троха говорив некультурно.
Звертаюсь до учасників групи, ПІДТРИМАЙТЕ ГРОМАДУ ГОРОШОВИ, поставивши в коментах + і назву міста. А при нагоді, купіть в них огірочки)
Правда за нами, НІЯКИХ ГЕСів НА ДНІСТРІ!”

Кілька тижнів громадськість цілого регіону намагається переконати і місцевих чиновників, і обласних, навіть окремих народних депутатів, що вони налаштовані проти небезпечних для екосистеми краю проектів.

Десятки громадських активістів, екологи та експерти фахово доводять безперспективність і помилковість такого будівництва. Попри те, схоже, що у декого уже визріли далекоглядні плани на сотні мільйонів бюджетних коштів, які будуть виділені на будівництво каскадів ГЕС.

Повертаючись до сьогоднішніх подій в селі Горошова, можна зазначити, що сотні людей, які прийшли в таку негоду, щоб поспілкуватись з активістами і обласними депутатами, одностайно підтримали заборону будівництва.

Присутній еколог дуже зрозуміло і детально роз’яснив людям те, з якими проблемами вони зіштовхнуться, якщо на Дністрі все ж з’явиться запланована урядовцями ГЕС.
І хоча сьогодні місцеві жителі вкотре довели, що їх позиція в цьому питанні незмінна, варто сказати, що попереду ще непростий і довгий шлях боротьби, одним з єтапів котрого є заплонована на 9 лютого сесія Мельнице-Подільської ОТГ, де буде розглядатись питання заборони будівництва ГЕС на території громади.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE