Politerno > Україна і світ > Парубій не дав продемонструвати відео з побиттям учасників блокади

Парубій не дав продемонструвати відео з побиттям учасників блокади

  • 7 Лютого, 2017
  • 1582 Переглядів
  • 0

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій категорично відмовився надати право депутатам продемонструвати в сесійній залі відео, на якому зафіксовано, як поліцейські під командуванням голови поліції Донеччини В’ячеслава Аброськіна жорстоко б’ють учасників блокади залізничної гілки, що веде на окуповані території.

Про це в кулуарах парламенту журналістам розповів нардеп Єгор Соболєв, повідомляє UA1

За словами нардепа, Парубій пояснив свою відмову тим, що людям не потрібно бачити, як “одні українці б’ють інших”. Соболєв вважає, що таким чином Парубій, як і вище керівництво країни, покриває торгівлю на крові з окупованими територіями.

Як повідомлялось, 6 лютого у Донецькій області поліція побила учасників блокади залізничного переїзду в Бахмуті, які виступають проти торгівлі з окупованими територіями.

Про це в Facebook повідомляв Штаб блокади торгівлі з окупантами.

“При спробі затримати автобус з тітушками, які рухались у супроводі поліції в сторону редуту на Бахмуті, сталось побиття Ветеранів Війни за Незалежність спецназом Донецької поліції під особистим командуванням начальника поліції Донецької області Аброськіним. Спецназ використовує гумові дубини і сльогінний газ, зброя знята із запобіжників”, – йдеться в повідомленні.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE